Sarri: Pjanić je povrijedio aduktor, vidjet ćemo sve ujutru

Koliko će odsustvovati bh. veznjak?

Sarri: Pjanić je povrijedio aduktor, vidjet ćemo sve ujutru

Trener Juventusa Maurizio Sarri odmah naon današnjeg meča protiv Brescije govorio je o povredi Miralema Pjanića.

Podsjetimo, bh. veznjak je u igru ušao u drugom poluvremenu te je upisao samo sedam minuta u ovom susretu 24. kola Serije A prije nego što se povrijedio.

Umjesto njega ušao je Matuidi, a Sarri nakon meča o povredi svog veznjaka kaže sljedeće:

"Ne znamo još uvijek ozbiljnost problema. Osjetio je bol u aduktoru i imat će testove sutra ujutru", kazao je Sarri.

Podsjetimo, Pjanić je u oktobru prošle godine također povrijedio aduktor i zbog povrede je propustio samo jedan susret svog tima. Nadamo se da ni ova sad povreda nije ništa ozbiljnija od toga i da će biti spreman vrlo brzo da se vrati na teren.

Inače, Sarri je za Sky Sport o samoj utakmici rekao sljedeće:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Napravili smo ono što smo morali. Bio je to spor početak, ali nakon što smo probili led, pokazali smo strpljenje, tri puta smo pogodili okvir gola i sasvim zasluženo pobijedili".

Juventus se nakon ove pobjede vratio na prvu poziciju u Seriji A i tu će ostati nakon ovog kola ukoliko Inter večeras ne dobije u gostima Lazio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Jes nas krenulo. Jos da se Dzeko povrijedi odmah predati nek bude 3 0 zalosno
4 0
Benjamingst
@Bhf111 Nakon kvalifikacija koje smo odigrali lose, Finci, Armenci gdje smo trebali mi uzeti max 4 boda Fincima I 6 Armencima a ne prosipati bodove I od losih Grka sta treba ocekivati da ce pojedini igraci igrati taj play off da ode na EURO 2020? Jedva cekaju oni kraj sezone I da se uhvate odmora....
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije