Sarri sve raspoložive snage poveo u Lyon, Pjanić će biti potpuno spreman

Juventus kompletan?

Sarri sve raspoložive snage poveo u Lyon, Pjanić će biti potpuno spreman

E. Škorić

Trener Juventusa Maurizio Sarri objavio je spisak igrača na koje računa za meč u Francuskoj.

Juventus sutra gostuje Lyonu u prvom meču osmine finala Lige prvaka, a na ovaj put Sarri je poveo skoro sve igrače.

Putovat će i Douglas Cousta i Khedira iako su male ili nikakve šanse da zaigraju, a još uvijek problema s povredama imaju Gonzalo Higuain i Miralem Pjanić.

Pjanić je i dalje pod znakom pitanja nakon što je propustio i meč u Seriji A, ali vjeruje se da će na kraju ipak biti u prvih 11.

Italijanski mediji tvrde da je bh. reprezentativac fit, a to raduje i selektora Zmajeva Dušana Bajevića budući da se bliže mečevi odluke u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kompletan tim Stare dame za gostovanje kod Lyona:

Sastav Juventusa za Lyon: Szczesny, Pinsoglio, Buffon; De Sciglio, Chiellini, De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Bonucci, Rugani; Pjanić, Khedira, Ramsey, Matuidi, Rabiot, Bentancur; Ronaldo, Dybala, Douglas Costa, Cuadrado, Higuain, Bernardeschi

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izzy
Sutra Lyon pobjeđuje
1 2
BlueBoys
Lezi puzi pucaju Francuzi... :)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi