Sarri u problemima pred okršaj protiv Lyona

Dybala neće igrati od prve minute

Sarri u problemima pred okršaj protiv Lyona

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra na svom terenu dočekuju Lyon u okviru revanš meča osmine finala Lige prvaka.

Stara dama je u prvom meču poražena sa 1:0 i sigurno je da će igrači ovog tima biti sutra pod pritiskom. Od Juventusa se očekuje da konačno osvoji Ligu prvaka, ali ni Lyon neće tek tako da odustane od četvrtfinala.

Igrači Juventusa večeras su odradili posljednji trening pred sutrašnji meč, a u centru pažnje bio je Paulo Dybala koji ima određenih problema s povredom i čini se da sutra neće igrati od prve minute.

Italijanski mediji pišu da će Dybala ostati na klupi, a umjesto njega u napadu bi trebao igrati Gonzalo Higuain. Također, iznenađenje je da bi od prve minute u ofanzivi mogao biti i Juan Cuadrado umjesto Bernardeschija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Juventusa: Szczesny, Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro, Bentancur, Rabiot, Pjanić, Cuadrado, Ronaldo, Higuain.

Utakmica u Torinu igra se sutra od 21 sat, a kvote na kladionici jasno govore ko je favorit. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Bitno je da debil Sarri forsira balvana Higuaina bio Dybala povrijeđen ili ne....
1 3
Maestro
Šteta za Juve veliki hendikep ne igra najbolji igrač večeras je otkaz za Sarria
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi