Oprašta li se sutra Pjanić od Juventusa? Sarri objasnio u kakvom je stanju veznjak

Juventus domaćin Lyonu

Oprašta li se sutra Pjanić od Juventusa? Sarri objasnio u kakvom je stanju veznjak

A. Čaušević

Miralem Pjanić bi sutra mogao odigrati svoj posljednji meč u dresu Juventusa. Stara dama će u revanš susretu osmine finala dočekati Lyon. 

U najavi utakmice svi značajniji mediji na Apeninima Pjanića vide u startnoj postavi, a u kakvom stanju se nalazi bh. reprezentativac na pressici uoči meča govorio je i Maurizio Sarri.

Bh. reprezentativac je propustio nekoliko posljednjih mečeva Serije A ili je imao doziranu minutažu pa je medije zanimalo kako se osjeća Pjanić.

"Pjanić mi je u posljednje vrijeme djelovao veoma učinkovito, mislim da fizički napreduje", kazao je iskusni trener.

Podsjećanja radi, Pjanić je već potpisao za Barcelonu i član katalonskog giganta će biti od naredne sezone, do tada mu je preostalo da odigra meč(eve) Lige prvaka u dresu Juventusa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, pobjednik duela Juventus - Lyon u četvrtfinalu ide na boljeg iz meča Manchester City - Real Madrid.

MOZZART kladionica spremila je kvote za obje utakmkice i možete ih pogledati OVDJE i OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi