Sarrijev očajnički potez: Da li je ovo rješenje za poziciju lijevog beka?

Problemi za Staru damu

Sarrijev očajnički potez: Da li je ovo rješenje za poziciju lijevog beka?

Juventus već sutra nastavlja potjeru za Interom. Očekuje se lagana pobjeda Stare dame protiv SPAL-a, ali je trener Maurizio Sarri naišao na probleme. 

Naime, Maurizio Sarri je ostao bez svojih bekova, a posebno je problematična pozicija uz lijevu aut liniju.

Alex Sandro je otputovao u Brazil zbog smrti svoje bake, dok su Danilo i De Sciglio i dalje povrijeđeni.

Corriere della Sera zbog toga predviđa da će Sarri protiv SPAL-a na poziciju lijevog beka poslati veznjaka Blaisea Matuidija.

Iako odavno nije igrao na toj poziciji, Matuidiju ona nije nepoznanica. Naime, kratko je igrao lijevog beka u St. Etienneu prije nego što je 2011. godine prešao u PSG.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko ovakva solucija ne bude funkcionisala, Sarri će se vjerovatno odlučiti za tročlanu zadnju liniju. Nije nemoguće da streteg Stare dame "povuče" i Pietre Beruatta iz drugog tima.

Na poziciji desnog beka će igrati Juan Cuadrado, inače krilni fudbaler.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmaRam4
kako su glupi ispali ko iz Tramvaja Cancella su dali za matorog Danila i neki 30m...prvo mladji je Cancelo I njegova vrijednost za par godina bice veća nego tih 30m s Danielom u paketu, drugo imaju igrača ko Kuran stranica Emre Can, Costa, Couadrado, Mandzukic, Perin.... nijedan ne igra i zale se nemaju beka, pa sto niste dali nekog igrača za lijevog beka glupani, kad ih vec peglat na klupi i sto je najg nekih nema ni na klupi, hamal poceli čistiti svlacionice
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi