Sarrijeva izjava razočarala navijače Chelseaja

Ništa od borbe za titulu?

Sarrijeva izjava razočarala navijače Chelseaja

Čini se kako ekipa Chelseaja igra mnogo bolji fudbal ove sezone u odnosu na prošlu.

Naravno, veliki udio u tome ima i novi trener ove ekipe Maurizio Sarri koji je kockice za sada posložio na najbolji mogući način. Plavci su trenutno trećeplasirana ekipa na tabeli sa dva boda manje od Liverpoola i Manchester Cityja, ali uprkos sjajnom startu sezone Sarri smatra da se njegova ekipa neće boriti za titulu.

Naravno, ta bi izjava mogla razočarati navijače ove ekipe.

"Jako je teško očekivati da ćemo mi završiti sezonu na jednom od prva dva mjesta. City i Liverpool su i dalje korak ispred nas. Ali, mislim da ćemo se boriti za Ligu prvaka, to je realno očekivati. Bit će vrlo teško jer je u Engleskoj šest, sedam ekipa koje su kandidati za prva četiri mjesta na tabeli. Morat ćemo biti još bolji", rekao je Sarri poslije remija sa Liverpoolom (1:1).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Chelsea je u sezoni 2016/17 postao prvak, ali prošla sezona je bila razočaravajuća, pa je ekipa završila na 5. poziciji.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi