Na Koševu se nije proslavio, a u Poljskoj šamara: Protivniku na zemlji odvalio šamarčinu

Dobio direktan crveni karton

Na Koševu se nije proslavio, a u Poljskoj šamara: Protivniku na zemlji odvalio šamarčinu

A. Čaušević

Itekako nesportski potez stiže nam iz Poljske, a neslavni akter nemilog događaja je bivši fudbaler FK Sarajevo. 

Zaglebie je u ponedjeljak na domaćem terenu dočekao Radomiak Radom te je na kraju izgubio rezultatom 0:2.

U 64. minuti viđen je nemili događaj kada je direktan crveni karton dobio Saša Balić koji je prije četiri godine nosio dres Sarajeva.

Nakon jednog napada gostiju sviran je faul u napadu nakon čega je nastala gužva na terenu pa je sudija imao pune ruke posla.

Balić je bio van terena i zagrijavao se, ali je utrčao u teren te je odvalio šamaričnu protivniku koji je ležao na terenu.

Sudija je odmah isključio 31-godišnjeg Crnogorca i nema sumnje da ga čeka žestoka suspenzija te će sigurno pauzirati nekoliko utakmica.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Inače, Balić je u Zaglebie stigao upravo iz 2017. godine i to nekoliko mjeseci nakon odlaska iz Sarajeva. U međuvremenu je bio potpisao za Cluj, ali nije upisao niti jedan nastup.

Iskusni defanzivac i nije ostavio dubog trag u svojoj jedinoj sezoni na Koševu. Skupio je 19 nastupa uz jedan postignut gol.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedyim_SA1946
Saša Balić - krkan i papak.
12 1
Mackintosh
U ovom Torpedu samo papcine igrale i igraju, nidje insana
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi