Saša Ilić produžuje ugovor sa Partizanom

Još uvijek ne želi da okači kopačke o klin

Saša Ilić produžuje ugovor sa Partizanom

D. Vejo

Još godinu dana. Toliko će najstariji član crno-bijele ekspedicije provesti na travnatoj podlozi stadiona JNA.

Ova informacija svakako je obradovala navijače Partizana, popularne Grobare. A kako i ne bi kada se sadašnji kapiten zakleo na vjernost timu iz Humske na još godinu dana.

Tokom ove sezone, iako je navršio 38 ljeta Ilić igra sjajno. On čini okosnicu veznog reda crno-bijelih ali nekad je i u ulozi lažne devetke tačnije najisturenijeg igrača. 

I sportski direktor Partizana progovorio je o ovom potezu iskunog Ilića.

"Jednostavno je, Partizan ne bi bio isti bez Saše Ilića. Još njemu nije vrijeme da ide sa terena Super lige Srbije. Naravno, jednog dana i on mora da se povuče iz profesionalnog bavljenja fudbalom, ali ne sada jer nije vrijeme", rekoa je za tamošnje medije Ivica Ilijev.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi