Saša Novaković novo pojačanje FK Radnik
Foto: FK Radnik

Ranije nosio dres Sarajeva

Saša Novaković novo pojačanje FK Radnik · Zvanično

Defanzivac Saša Novaković novo je pojačanje bh. premijerligaša Radnika.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva je u proteklom periodu boravio na probi u Vijetnamu, ali ugovor sa tamošnjem prvoligašem Song Lamom nije potpisao i na kraju kao slobodan igrač dolazi u BiH.

Njegova sljedeća stanica, kako smo jučer i najavili, bit će Radnik iz Bijeljine s kojim je s kojim je danas finalizirao dogovor i potpisao ugovor do ljeta 2021. godine.

Svi u klubu uvjereni su da će Novaković, s obzirom na kvalitete i bogato iskustvo koje posjeduje, biti od velike pomoći bijeljinskom klubu u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobro nam došao, Saša", stoji, između ostalog, u objavi Radnika.

Podsjetimo, Novaković je u razdoblju od 2016. do 2018. godine nosio dres Sarajeva. Još se okušao u Crikvenici, Osijeku, Brašovu, Voluntariju, R&F-u iz Hong Konga...

Top Komentari

mirza24
Ovo je jedna od najvecih podvala ili daski koji je igrao u premijer ligi hahahaha
1 2
AjdinVL
Odlican stoper, gotivio sam ga dok je igrao za Sarajevo. Ne znam zašto ga se klub olako riješio.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi