Saša Novaković propušta duel sa Željezničarom

Problemi za Petrovića

Saša Novaković propušta duel sa Željezničarom

E. Škorić

Radnik drugi dio sezone počinje sutra utakmicom protiv Željezničara.

U tim iz Bijeljine vratio se trener Slavko Petrović, koji će se suprostaviti bivšem klubu, ali ima problema s igračkim kadrom.

Prije svih glavobolje mu je zadao Saša Novaković, iskusni stoper koji je stigao ove zime, ali nije registrovan za sutrašnji meč.

"Žao mi je što nismo uspjeli da registrujemo Novakovića jer je protiv Slobode pokazao da je sjajan igrač, a također nema ni Popare, koji će se vratit za jedno tri sedmice. Morali smo štopera Simonovića vratiti iako je bio na terapijama. On će danas stići", rekao je Petrović, kojeg brine i status Damira Pece:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Peco je jučer počeo da trenira, bio je bolestan, ali ima vremena do utakmice. Nadam se da može početi utakmicu. Dobre vijesti za nas su da se vraćaju Vasić i Sušić. Za kratak period ćemo imati kvalitetnijih prvih 11 i veći izbor igrača".

Osim Novakovića, nema ni Kenana Šarića za meč sa Željom, što je svakako još jedan hendikep za Bijeljince, no tim Radnika ima dosta kvalitetnih pojedinaca, a na Petroviću je da odluči kojih 11 će sutra istrčati na teren.

Top Komentari

pjanke_1
Kako bolan Skoricu hebo ga ti u 15 minuta dvije razlicite informacije za Novakovica aaaaaa covjeka, sad kaze dobro ste se vratio i bice spreman za Zelju, sad vice nema ga nije registrovan. Joj joj Skoricu hebem li ti uciteljicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi