Saša Papac propušta Dunfermline

Bh. reprezentativac još uvijek nije spreman

Saša Papac propušta Dunfermline

Saša Papac, defanzivac Rangersa i naše reprezentacije, propustit će i slijedeću utakmicu svoje ekipe u škotskoj Premier ligi, protiv momčadi Dunfermlinea.

Iako je naš reprezentativac bio najavljivan za prethodnu utakmicu Rangersa, još uvijek se nije oporavio od bolesti. Podsjetimo, Papac je pred revanš utakmicu baraža naše reprezentacije protiv Portugala dobio visoku temperaturu, nakon čega su uslijedili i stomačni problemi, ali tada je stisnuo zube i odlučio zaigrati.

Tridesetjednogodišnji bh. reprezentativac nije igrao poslije te utakmice, tačnije, propustio je dvije prvenstvene utakmice Rangersa. Upravo u te dvije utakmice, škotska ekipa je napravila najlošije rezultate, te uspjela upisati i prvi poraz sezone, uz jedan remi.

Rangersi su i dalje na prvoj poziciji škotske Premier lige, ali sada imaju prednost od 'samo' četiri boda nad Celticom, iako su u jednom dijelu sezone imali prednost od čak 10 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.