Sassuolo minimalno slavio protiv Pescare

Golom Floro Floresa

Sassuolo minimalno slavio protiv Pescare

Fudbaleri Sassuola došli su do minimalne pobjede rezultatom 1:0 u četvrtom kolu Kupa Italije protiv Pescare.

Nakon dosta lošeg tempa u prvom poluvremenu, drugo je donijelo mnogo više uzbuđenja. Domaći su igrali bolje ali je i Pescara imala svoje prilike, a meč je odlučen u 57. minuti kada je sjajan pogodak postigao Floro Flores.

Imala je Pescara do kraja nekoliko prilika da dođe do izjednačenja, ali je svaki pokušaj gostujućeg tima završio bezuspješno. Najbolju su gosti imali u petoj minuti nadoknade, kada je Da Silva pogodio stativu.

U ekipi Pescare bio je i bivši mladi reprezentativac BiH, Goran Bunoza, koji je cijeli meč presjedio na klupi za rezervne igrače. 

Sassuolo će u narednom kolu italijanskog kupa snage odmjeriti sa ekipom Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kup Italije:

Sassoulo - Pescara 1:0 (Floro Flores 57')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije