Sassuolo odredio cijenu za Berardija

Sjajni napadač na cijeni

Sassuolo odredio cijenu za Berardija

Napadač Sassuola Domenico Berardi se već godinama dovodi u vezu sa prelaskom u neki od najvećih klubova Evrope.

Za ovog 22-godišnjaka je tekuća sezona izuzetno teška, s obzirom da je već nakon dva kola doživio tešku povredu koljena koja ga je udaljila s terena cijelu polusezonu.

Berardi, koji je u pomenute dvije utakmice stigao postići dva gola, se uspješno oporavio od povrede i polako se vraća u željenu formu.

Prije svih, za Berardija se zanimaju Inter, Juventus i Chelsea, ali je sada poznato za koju svotu novca ga mogu dovesti.

Sassuolo je za Berardija odredio cijenu od 40 miliona eura, što je potvrdio i sportski direktor kluba Giovanni Carnevali.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Domenico Berardi je dijete Sassuola, odakle je 2013. godine prešao u Juventus. U Torinu (još uvijek) nije dočekao svoju šansu i ubrzo se vratio u klub za koji i danas nastupa.

   

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi