Sassuolo slavio nad Interom
EPA

Serija A, 21. kolo

Sassuolo slavio nad Interom

Sassuolo je u 21. kolu Serije A uspio savladati Inter rezultatom 3:1 i stići do šeste ovosezonske pobjede u italijanskom prvenstvu.

Publika je mogla uživati u sjajnoj fudbalskoj predstavi, a na prvi pogodak čekalo se do 17. minute. Mrežu Intera pogodio je Zaza, da bi u 29. minuti Sansone udvostručio prednost Sassuola.

Tim Roberta Mancinija u nastavku je svim silama želio doći do pogotka. Ispred gola Consiglija nizale su se šanse, a grešku domaće odbrane uspjeli su iskoristiti tek u samom finišu drugog poluvremena. Strijelac u 83. minuti bio je Icardi, da bi u 90. minuti konačnih 3:1 postavio Berardi.

Nakon današnje pobjede Sassuolo zauzima osmu poziciju s 28 osvojenih bodova, dok je Inter na 12. mjestu sa dva boda manje. 

Serija A, 21. kolo

Sassuolo - Inter 2:1 (Zaza 17., Sansone 29., Berardi 90.) / Icardi 83.)

Potražite više informacija na temu Serie A:


Goal Icardi M. - Sassuolo 2 - 1 Inter - Serie... by Football--Live

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije