'Neviđena' utakmica Sassuola i Torina, Amer Gojak još uvijek bez debija
Foto - EPA

Sjajan početak novog kola

'Neviđena' utakmica Sassuola i Torina, Amer Gojak još uvijek bez debija

M. Šljivak

Sassuolo i Torino su remizirali (3:3) u prvoj utakmici petog kola Serije A.

Neviđen meč u pravom smislu te riječi viđen je u Reggio Emilliji. Dobrih sat vremena se od magle nije vidjelo ništa osim jednog gola Torina.

Gosti su se bolje snašli u takvim uslovima i golom Linettyja iz 33. minute su imali prednost od 0:1.

U drugom poluvremenu Sassuolo je žestoko krenuo po izjednačenje. Propustili su domaći nekoliko zicera, ali su 71. minuti zabili preko Đuričića u 71. minuti za 1:1.

U tim trenucima i magla se povukla. Sassuolo je napadao, ali je Torino svoje šanse koristio. Golovima Belottija u 77. i Lukića u 79. minuti su došli do prednosti od 1:3.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, domaći se nisu predavali. Spektakularnim golom Chirichesa u 84. minuti su se vratili u utakmicu. Dvije minute kasnije bilo je 3:3. Caputo je zabio za 3:3 i to je bio konačan rezultat meča. Torinu je ovo prvi bod u sezoni.

Amer Gojak nije igrao za goste i priliku za debi će sačekati do narednog meča.

Top Komentari

mer12
extra utakmica ,.....da je barem presao u Sasuolo trener im je najbolji u ligi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi