Sastav Oscara Tabareza pokazuje da Urugvaj neće podcijeniti Saudijsku Arabiju

Sve zvijezde su tu

Sastav Oscara Tabareza pokazuje da Urugvaj neće podcijeniti Saudijsku Arabiju

Reprezentacije Urugvaja i Saudijske Arabije za nešto više od pola sata će izaći na teren stadiona Rostov Arena u Rostovu i započet će utakmicu 2. kola grupe A Svjetskog prvenstva. 

Urugvaj nakon prvog kola ima tri boda jer je pobijedio Egipat sa 1:0, dok je reprezentacija Saudijske Arabije bez bodova zato što je izgubila od Rusije sa visokih 5:0.

Bez obzira na to, selektor Urugvajaca Oscar Tabarez je ozbiljno shvatio današnjeg protivnika, a tome svjedoči i njegov sastav. Dugogodišnji selektor Urugvajaca će od prve minute na teren poslati svoje najveće zvijezde kao što su Suarez, Cavani, Bentacur, Gimenez ili Muslera.

Urugvaj: Muslera, Caceres, Varela, Gimenez, Godin, Rodriguez, Sanchez, Bentancur, Vecino, Cavani, Suarez.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Saudijska Arabija: Al Owais, Al Burayk, Al Shahrani, Hawsawi, Albulayhi, Otayf, Behbir, Al Dawsari, Al Jassim, Al Faraj, Al Muwallad Al Harbi.

Podsjetimo, susret pometnutih reprezentacija počinje od 17.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi