Ah, taj Suarez: Ovaj put nije grizao, ali je nastradalo Hegazijevo međunožje

Urugvajac "u elementu"

Ah, taj Suarez: Ovaj put nije grizao, ali je nastradalo Hegazijevo međunožje

Novi Mundijal i novi suludi potezi Luisa Suareza. Napadač Urugvaja danas nije imao svoj dan protiv Egipta, a svoj bijes ovaj put nije iskalio ujedanjem protivnika, ali jeste hvatanjem za "nezgodno mjesto".

Reprezentacija Urugvaja je danas uspjela doći do trijumfa nad Egiptom golom Gimeneza u 89. minuti, dok se napadački tandem ove selekcije, Suarez - Cavani, i nije proslavio.

Posebno se to odnosi na Luisa Suareza koji je upropastio nekoliko dobrih situacija pred golom Egipćana.

Ipak, kada je Urugvaju bilo potrebno da sačuva rezultat pojavio se Suarez sa svojim starim trikovima.

Egipat je pokušavao doći do izjednačenja, a Suarez je odlučio ukrasti barem još nekoliko sekundi. Ipak, ovakav potez je bio malo pretjeran.

Nakon blagog kontakta sa jednim protivničkim fudbalerom teatralono je pao na travnjak, pa onda ustao zgrabio Hegazija za međunožje i ponovo pao na pod.

Pad u stilu kečera je donekle i shvatljiv, ali ono što je uslijedilo potom baš i nije...

Top Komentari

realno_govoreci
Najodvratniji igrac planete!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi