Sastavi: Ko je Mourinhov 'tajni adut' na Emiratesu?
Na Emirataesu se sastaju stari rivali, a teško je reći ko je danas favorit u ovom meču. Wenger protiv Mourinha po ko zna koji put... (Foto: EPA)

Novi okršaj Wengera i Mourinha

Sastavi: Ko je Mourinhov 'tajni adut' na Emiratesu?

Edmir Škorić

Arsenal i Manchester United od 18:30 sati igraju veliki derbi, a Arsene Wenger i Jose Mourinho su izveli najbolje sastave.

Neće, naravno, Wenger ili Mourinho u današnjem meču pretjerano ići na rizik, izveli su one za koje smatraju da su u najboljoj formi ili fizičkoj spremi, a Mourinho ima i tajni adut ili više njih?.

U sastav je uvrstio Lingarda, koji je u prošlom kolu briljirao, a u odbrani je mjesto zauzeo mladi Lindelof. Wenger nije pretjerano mijenjao, a u sastavu je očekivano i naš Sead Kolašinac, dok se najviše očekuje od igrača poput Sancheza i Lacazettea s jedne, te Lukakua i Pogbe s druge strane.

Sastavi:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal: Cech; Koscielny, Mustafi, Monreal; Bellerin, Ramsey, Xhaka, Kolasinac; Ozil, Sanchez; Lacazette

Manchester United: De Gea; Lindelof, Smalling, Rojo; Valencia, Matic, Pogba, Young; Lingard, Martial; Lukaku

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi