Sastavi sa Bentegodija: Hrabri Sarri zvijezdu ostavio na klupi!

Juventus gostuje Veroni

Sastavi sa Bentegodija: Hrabri Sarri zvijezdu ostavio na klupi!

A. Čaušević

U posljednjem susretu današnjeg programa 23. kola Serije A Juventus će gostovati Veroni. 

Poznati su sastavi za ovaj susret, a Maurizio Sarri je ponovo odlučio pokazati svoju hrabrost tako što je Paula Dybalu opet ostavio na klupi.

Miralem Pjanić je zauzeto mjesto u stratnih 11, a napad Bianconera će osim Cristiana Ronalda i Douglasa Coste predvoditi Gonzalo Higuain.

Verona: Silvestri; Rrahmani, Kumbulla, Gunter; Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazović; Pessina, Zaccagni; Borini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Rabiot, Pjanić, Bentancur; Douglas Costa, Higuaín, Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Nikakav trener katastrofa od trenera on nikome ništa ne može njemu je karijeru uništio Kepa svojim potezom kad nije htjeo napravit zamjenu nema autoriteta nikakvog sve u svemu velika nula od trenera
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi