Veznjak se vratio u matični klub

Šišić: Ne bih došao da ne mislim da možemo opstati u ligi

D. Kurbegović

Danas je u prostorijama kluba s Bilinog polja održana i press konferencija, na kojoj su prisustvovali predsjednik Selvedin Šatorović, prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku Aldin Šišić, te portparol kluba Robert Jonjić i novi v.d. generalnog sekretara Tarik Ajanović, koji će ove funkcije u narednih šest mjeseci obavljati volonterski.

Aldin Šišić dijete je Čelika, prošao je sve kategorije kluba, a nakon skoro pet godina ponovo se vratio u matični klub. Sretan je zbog povratka na Bilino polje i nada se da svojim igrama može pomoći ekipi da opstane u Premijer ligi.

"Iz Čelika sam prije skoro pet godina otišao zbog ljudi u to vrijeme u klubu, koji su bili nekorektni prema meni. Igrao sam u drugim klubovima, ali sam uvijek imao želju da se vratim u Čelik. Nekoliko puta sam se nudio da se vratim, ali me neki treneri nisu imali u svojim planovima i sistem igre. Došao sam kući, ono što mi je bilo ponuđeno prihvatio sam, meni četiri mjeseca ne znače u životu, ali ono što ja mogu dati Čeliku znači mnogo više nego neki novac. Novac nije bitan ovdje, nego Čelik, ne bih došao ovdje da ne mislim da možemo opstati u Premijer ligi", ističe Šišić.

Raduje se povratku navijača i nada se svojim dobrim igrama kao i ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mene posebno raduje povratak navijača, kao i sve ostale to će biti dodatni motiv za sve nas. Ja neću obećavati golove i asistencije, ali mogu obećati borbu, poginut ću za svaku loptu, svi koji me znaju  to je moj sistem igre. Ja ću pokušati opravdati povjerenje i ovom prilikom im se zahvaljujem na ukazanom povjerenju", kazao je Šišić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije