Saul Niguez želi napustiti Atletico, ima samo jednu želju

Španac mašta o Manchesteru

Saul Niguez želi napustiti Atletico, ima samo jednu želju

Edmir Škorić

Veznjak Atletico Madrida Sauel Niguez učinit će sve da ovog ljeta ostvari transfer koji odavno priželjkuje.

Nakon osvojene titule u Španiji, 26-godišnji Španac ima želju da napravi novi korak u karijeri, a ta želja zove se Manchester United.

United je i prije godinu dana pokušavao da ga kupi, a osim Crvenih vragova, igrača prate PSG i Juventus.

Ipak, kako je objavio Mirror, njegova želja je isključivo da iz Atletica pređe na Old Trafford, a saad se čeka "napad" najtrofejnijeg engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom da bi mogli da odu Nemanja Matić i Juan Mata, te da je neizvjesna budućnos Paula Pogbe, a Donny van de Beek nije donio ono što se od njega očekivalo, jasno je da Ole Gunnar Solskjaer mora krenuti u potragu za veznjakom.

Atletico je spreman da pregovara oko prodaje igrača, ali tražit će najmanje 40 miliona funti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Hahahahh, mašta o Unitedu!!
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi