Saul produžio ugovor s Atletico Madridom

Ostaje na Vicente Calderonu

Saul produžio ugovor s Atletico Madridom

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Atletico Madrida, Saul Niguez, produžio je danas ugovor sa ekipom sa Vicente Caldereona.

Atletico Madrid je danas na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio da je Saul produžio svoj ugovor do ljeta 2021. godine. Mladi fudbaler Atletica nalazi se na meti Manchester Uniteda, ali je odbio poziv sa Old Trafforda i produžio je vjernost ekipi Diega Simeonea.

"Sretan sam što ću i dalje braniti boje ovog kluba. Ne zanimaju me druge ponude, želim da ostanem u Atletico Madridu još dugo", rekao je Saul.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Saul je bio junak u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Bayerna kada je postigao gol za pobjedu. Atletico 28. maja igra finale ovog takmičenja protiv gradskog rivala Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi