15

Komentari (15)

anga
Budete li vi ovako igrali uz podrsku... radije necemo ni dolaziti na utakmice
CrveniKakanj
KRIMINAL F/NSBIH, SUSPENDOVAT CE NAS, **** OFF !!
Sanin_Mostar
A supljaka ovog,od supljackog portala.
Kremenko
Zahvala od mafije, koja je pokušala prodati nekognod ovih naših mladih anti talenata
Sanin_Mostar
Ovo ti je druze navijajte idioti u prenesenom znacenju samo nas nedirajte.Ebo ti Velju Nevolju kakvi su ovo krimosi.Nazalost
user1599499530
Prcit ce oni vama nanu ubrzo
zvjezdan10
Ima jedan igrač koji bi mogao da bude potencijalno pojačanje. Ivan Šunjić , 24 godine,rođen u Zenici,roditelji mu iz Kaknja,defanzivni vezni,baš ono što nam fali još od Rahimića a kasnije Bešića, gledao sam ga nekoliko puta ,top u nozi ,ima nastup u jednom prijateljskom meču za Hrvate prije 4 godine ,dakle prepreka za nastup nema nikakvih.Dinamova škola,standardan u Birminghemu otkako je otišao tamo prije 2 godine za 8 miliona eura. Al šta će on, daj ti nama Daniloviča,Ziljkića,Sadikovića i ostale šarlatane.
Realist
Pa covjek sa Dinamom igro osminu finala lige uefe logicno i to svaku utakmicu standardan bio
zvjezdan10
Bio je proglašen i za najboljeg igrača hrvatske lige jednu sezonu ako se ne varam ,ali nisam siguran.
zvjezdan10
Da su pametni kao što nisu pa da iskoriste tu situaciju gdje kod hrvata nema mjesta niti ce ga imat u skorije vrijeme pored brozovica i kovačića
zvjezdan10
Ma da ali Vrančić je više ofanzivan igrač , a i mnogo stariji 32 godine,a i ističe mu ugovor za mjesec dana u Norwichu i neće ga produžiti. Ali da ,nejasno je zašto ga ne zovu, jeste izgubio mjesto na kraju sezone u timu vjerovatno zato što nije produzio ugovor ali je skoro čitavu sezonu bio standardan.
Kremenko
I nasih igraca izboja premijer liga.
fukaraslana
Ko god podrzava ovu reprezentaciju to znaci da podrzava kriminal u Ns BiH
damir83
Ja nemam druge repke i domovine a što je naš narod stoka to je druga priča. Kakav narod takva drzava !
Zulfikar
Meni se sve vise pricinjava da imamo repku...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.