Savez potvrdio odlazak Begovića, protiv Poljske ne igra ni Hodžić

Zdravstveni bilten zadovoljavajući

Savez potvrdio odlazak Begovića, protiv Poljske ne igra ni Hodžić

A. Čaušević

Ciklus od tri utakmice za sedam dana bh. reprezentativci će okončati u srijedu kada je na programu susret Lige nacija protiv Poljske. 

Iz NFSBiH su saopštili da je zdravstveni bilten zadovoljavajući, ali da je i reprezentativni kamp napustio Asmir Begović poslije razgovora s Dušanom Bajevićem.

Protiv Poljske Bajević neće moći računati i na Armina Hodžića koji je protiv Nizozemske dobio drugi žuti karton te je automatski suspendovan.

"Dobar dio posla sinoć i jutros obavio je medicinski tim iz kojeg poručuju da za sada sve ide po planu. Zdravstveni bilten je zadovoljavajući, imamo igrače koji se žale na sitne povrede, uglavnom izazvane velikim naporima. U svakom slučaju, pojedini igrači će imati i dodatne medicinske tretmane kako bi se što brže oporavili i bili spremni za utakmicu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Stručni štab je planirao da igrači danas rade u dvije grupe, oni koji su sinoć igrali ostaće u hotelu i odraditi lakši trening dok će druga grupa trenirati poslijepodne u kampu FK “Sarajevo” na Butmiru.

Zbog dva žuta kartona utakmicu protiv Poljske će propustiti Armin Hodžić, dok je kamp reprezentacije nakon razgovora sa selektorom sinoć napustio Asmir Begović", navodi se na strani NFSBiH.

Promo

Top Komentari

Fk1921
Begović otjeran od pijanica. Ne igranje hodzica je veliko pojacanje. Ako jos visca ne bude igrao imamo sanse za bodove.
8 3
Eno30
Kad ce doci vjest da je Begic i ostala mraka iz saveza napustila repku
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi