26

Komentari (26)

Mepa
Sto ne pisete da je savez „posudio“ Borcu 300000 maraka? Da je to Dzemidzic odobrio kojem uspit ****m sve mrtvo i zivo!
hamdi kurtes
Koji će to igrači igrat tu utakmicu?
K79
Pa ako je Dzuric glasao protiv sta on ima sad da mjenja odluku ? sta sad hoce da glasa ZA ?! :D
BaboBih
Rusi savez, i zgradu, i stadion i sve sto imaju
Da je kojim slucajem trebala Hrvatska igrati prijateljsku utakmicu sa Rusijom i da su ova dva clana Hrvata u fudbalskom savezu BH, slucajno clanovi Nogometnog saveza Hrvatske, da li bi oni glasali da Hrvatska igra protiv Rusije, garant da ne bi, njima je cilj da rasture BH u svim pogledima, pa naravno i u sportskom, zalosno je kada u fudbalskom savezu BH imamo clanove koji su neprijatelji BH.
plemic
šta te to čudi, i članovi presjedništva bih, ne vole ovu državu i rade na njenom rasturanju,
atomskimrav
Naravno, kad god je bio krivousti čović sa clanom iz rs-a u predsjednistvu uvijek su radili protiv drzave. Ali jbg nije krivousti u fotelji i nece vise nikada biti ali ****o radi iz sjene.
StarMoVe
Ma pobit sve u pm. Onda ce promijenit?
plemic
nema svjetskog prvenstva, igraj sa bilo kim, hahaha
E.Car
Ako budu igrali UEFA će nas suspendovati a samim tim ni Zrinjski neće dobiti pare koje je zaradio igrajuci u Evropi!!!! Svi projekti koje finansiraju se obustavljaju!!!! Da nam plin daju džaba ne isplati se!!!
E.Car
2011 kada su nas suspendovali Željo je čekao godinu dana duže pare zarađene u Evropi jer UEFA pare uplaćuje preko saveza. Dobit ce ih i Zrinja samo je pitanje kada???!!!! Ovo itekako ima veze sa UEFO-om jer smo im okrenuli leđa, pobili smo njihovu suspenziju Rusiji. Dovoljno je da se pokrene istraga za korupciju i namještanje rezultata koje ovdje ima na pretek i eto ti razloga za suspenziju, neće to biti direktno zbog ove utakmice. Ne kraju ćemo se i zahvaljivati Colpi jer je pokrenu kraj ovim grobarima u savezu. @plemic još ti nisi svjestan svoje zablude
pitariistok
Ne lozite se bezveze...novinari sa ss.ba vas bezveze loze samo. Utakmica nece niti se smije odigrati sta vam je...ovo su pokusaji samo iz rs-a da se destabilizuje drzava pa kad im ne ide vec na politickom planu onda pokusavaju ovako jer nemaju sta izgubiti...
bhodzic
Licemjerstvo kod Hrvata. Da su iskrene namjere, glasali bi, kao eUropski orijentIRANI , protiv odigravanja. Očito im je cilj sankcije iz UEFE prema NSBIH
plemic
hrvati glasovali po instrukcijama federalnog partnera FUDE ČOLPE.
vuckobih
Poslije karanja nema kajanja.
BH_Drina
Sličnom kratkovidnošću izdajnika su političari donijeli Zakon o prebivalištu čim smo postali skoro neznatan politički faktor u RS-u, nažalost ljudi koji nas predstavljaju ne razmišljaju globalno nego lokalno. Juče je bio najcrnji dan bosanskohercegovačkog sporta, a ako odigramo utakmicu protiv Rusije to će biti neviđeni skandal. Čak i da nije u ratu sa Ukrajinom zašto bi igrali protiv države koja je blokirala Rezoluciju o genocidu u Srebrenici?
Zulfikar
Nije samo u pitanju ta rezolucija vec tokom 4 godine agresije ta Rusija je uvjek radila na stetu RBIH. Kao jedna od clanica UN koja je imala veto u vijecu sigurnosti bilo da je pitanje embarga na uvoz oruzja ili intervencija protiv Srpskih terorista oni su vazda stojali naspram interesa RBIH. Sada ti isti teroristi odnosno njihova pašćad koji glorifikuju genocid i etnicko ciscenje vode NSBIH.
Emir1983
I turska nije usvojila pa igramo zato tisu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.