13

Komentari (13)

hzsg
Kazu da ce biti omoguceno ucesce na videokonferenciji samo onim klubovima koji su bili za nastavak nogometnog prvenstva i ciji su igraci bili testirani na COVID19. ZNACI ZELJANI ZABRANJENO.
milanovac
Najbolje dajte sve Borcu I Sarajevu svake godine..neka oni samo ne plaću, za nas ostale je sve ok.
Austinpowers
sezona 2020/2021 se nece ni igrat, titula se dodjeluje borcu jer su oni prije 2 3 godine nezasluzeno izbaceni... eto da ne razbijate glavu
Tarmiričmi
Neka sjednu predstavnici Divova i Borca i nek se lijepo dogovore kako će i šta će, da ne gube vrijeme ovi ostali
bistrik87
trebaju razgovarati da Zeljeznicar izgubi licencu za PL, dosta je vise gledanja kroz prste, najzaduzeniji a igrate ligu jos se i zale
kazandzija
Vidjećemo sta UEFA kaze,dok razmotre zalbe i uplitanje politike u sport,da nebude plakanja i sprdnje ko nikad
tcity055
Begic ce do Nive godine zakazivat video konfeencije kako bi opravdao gasenje lige zbog licnih interesa.
BlueBoys
Politika je *****aa, ubila je bomba, dzaba svi su istii, svi su ista ****aa.
tcity055
**** li vas video pozovite ljude sve funkcionise osim Begiceva saveza. Ne smijete kako opravdat gasenje lige Begicu i Dzemidzicu. Krivicne prijave treba pod hitno pokrenut.
Denchi
Evo makedonci prekinuli, sta cemo sad?
tcity055
Makedonci sad a mi prije dva mjeseca.
kazandzija
"Neće biti prvaka, prvenstvo je prekinuto i nije odigrano dovoljno mečeva da se dodijeli titula", saopšteno je iz FS Sjeverne Makedonije. Sta ćemo sad lopine?
Mazi
Spavaš li mirno simn hane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.