Savić nije krio oduševljenje nakon gola protiv Željezničara i otkrio je recept za uspjeh

Prvotimac Zrinjskog

Savić nije krio oduševljenje nakon gola protiv Željezničara i otkrio je recept za uspjeh

H. Zilić

Zrinjski je u četvrtom kolu Premijer lige BiH nadigrao i savladao Željezničar rezultatom 3:0.

Mostarci su dominirali skoro cijelu utakmicu, a odličnu partiju odgirao je mladi Igor Savić, koji je bio i jedan od strijelaca.

Nakon meča Savić je dao svoje viđenje utakmice.

"Ultrasima svaka čast. Trebaju nas nastaviti podržavati, mi ćemo vratiti igrama to je recept za uspjeh. Nastavljamo dalje sa prirpemama za Borac", rekao je Savić, a zatim se dotakao i svog pogotka:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mslim da je to nagrada nakon Širokog i Sarajeva. Napokon je došao taj pogodak. Na vrijeme smo probili bunker Željezničara, onda je Nemanja postigao još dva pogotka. Sado gostujemo Borcu, idemo prvaku, dobro ćemo se prirpemiti i analizirati."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Bravo Mauna majstore
3 1
Realist
Bravo Malac
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi