Saviola potpisao za Benficu
Javier Saviola

Saviola potpisao za Benficu

Benfica je na svojim zvaničnim internet stranicama objavila da je u svoje redove iz Real Madrida dovela Argentinca Javiera Saviolu.

Saviola je sa nekadašnji evropskim prvakom potpisao ugovor na tri godine, sa opcijom da se saradnja produži na još jednu sezonu nakon isteka. Nije objavljeno kolika će biti plata ovom nekadašnjem reprezentativcu Argentine.

Real na Saviolu nije računao već neko vrijeme, tako da je argentinski napadač prošle sezone u dresu Kraljevskog kluba odigrao samo osam utakmica, te postigao jedan gol.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.