Savo Milošević brutalno iskren: U teškim uslovima radimo, ne znam otkud mi ovdje

Trener Partizana

Savo Milošević brutalno iskren: U teškim uslovima radimo, ne znam otkud mi ovdje

M. Šljivak

Partizan je u play-offu Evropske lige savladao Molde sa 2:1 i tako u revanš ulazi sa prednošću.


Trener beogradskog tima Savo Milošević je nakon meča imao brutalno iskren nastup i istakao je kako klub radi u veoma teškim uslovima.

"Ovaj rezultat je nestvaran. U izuzetno teškim uslovima radimo i vidjelo se večeras da ta energija koja je falila sa tribina, koliko može da utiče pozitivno ili negativno", rekao je Milošević i nastavio je izlaganje:

"Mi ne samo da smo pastorčad u našoj državi, takav isti tretman imamo i od strane UEFA. Ekipe koje dođu kod nas se osjećaju kao kod kuće i vjerujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi. Ne znam kako smo takmičarski živi u ovakvim uslovima i kako smo uopšte u četvrtoj rundi kvalifikacija".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Revanš meč između Moldea i Partizana igra se naredni četvrtak u Norveškoj.

Promo

Top Komentari

Nocni_kralj
Covek koji je inace poznat kao olicenje postenja. Naravno, d se zajebavam. Sprdaju se sa njim svi zivi jer mu je obraz kao djon. U neko vreme je hteo da rusi Teleta Karadzica, tadasnjeg predsednika FSS, no, ovo Tele mu ponudilo funkciju u FSS sto je oberucke prihvatio. Zatim je hteo da rusi upravu Partizana, zamislite scenario gde mu oni nude mesto u FK Partizan a on naravno prihvatio. Toliko o njegovom postenju.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi