Savršen hat-trick Harryja Kanea
Foto: EPA

Glavom, lijevom i desnom nogom

Savršen hat-trick Harryja Kanea

Fudbaleri Tottenhama večeras su savladali na gostovanju kiparski APOEL rezultatom 3:0. Tačnije rečeno, savladao ih je Harry Kane. 

Tottenham je bio veliki favorit na ovom susretu, ali mučili su se sve do 39. minute meča kada je otpor gostiju slomio, ko drugi, nego Harry Kane. To je bio i konačan rezultat prvog dijela meča.

U nastavku susreta viđena su još dva pogotka. Strijelca nije potrebno ni govoriti, ali ćemo reći da su mu asistirali Sissoko i Trippier. 

Zanimljivo, Kane je tokom ovog meča postigao sva tri pogotka na različite načine čime je još jednom pokazao o kakvom napadaču se radi. On je postizao golove glavom, lijevo i desnom nogom. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaista, Tottenham u ovom trenutku ima jednog od najboljih napadača na svijetu. On je u tekućoj sezoni već postigao devet pogodaka na osam odigranih susreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi