Scena pred utakmicu Real - Atletico je naslutila debakl Kraljeva

Jorgandžije ponizile ljute rivale

Scena pred utakmicu Real - Atletico je naslutila debakl Kraljeva

Admin Čaušević

Koliko god se u Realu vadili da je u pitanju prijateljska utakmica i da je rezultat nebitan Kraljevi su doživjeli pravo poniženje protiv Atletica.

U duelu sa 10 golova Jorgandžije su slavile sa 7:3. Glavni akter susreta bio je Diego Costa koji je zabio četiri gola, ali dobio i crveni karton.

Da Real Madrid očekuje fijasko u ovom duelu moglo se naslutiti i na samom zagrijavanju oba tima.

Dok su u Atleticu zagrijavali veoma intenziveno podijeljeni u dvije grupe pri čemu su pokazali veliko zajedništvo igrali Reala su bili poprilično udaljeni jedni od drugih i djelovali su poprilično nezainteresovano.

Upravo ta nezainteresovanost došla je na naplatu tokom utakmice kada su izabranici Diega Simeonea doslovno ponizili svog ljutog rivala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Wow... koji tabloidski tekst...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi