Šćepanović: Pobjedom zadržati lidersku poziciju

Zrinjski dočekuje Radnik

Šćepanović: Pobjedom zadržati lidersku poziciju

Fudbaleri Zrinjskog će u okviru 10. kola BH Telecom Premijer lige BiH ugostiti Radnik iz Bijeljine, a uoči utakmice govorio je Vučina Šćepanović.

Vezni igrač mostarskog premijerligaša vjeruje da je njegov tim kvalitetniji u ovom trenutku i da pobjedom može zadržati lidersku poziciju na tabeli.

"Mi moramo respekovati Radnik, jer njihovi rezultati pokazuju da se radi o kvalitetnoj i obrazovanoj ekipi. Ipak, mi u ovoj utakmici imamo svoj cilj i želimo uz maksimalno zalaganje svih igrača pokazati kvalitet i ostati vodeći u ligi", izjavio je Šćepanović, koji ističe da je prednost što će susret biti odigran na stadionu Pod Bijelim brijegom. 

"Za nas je pozitivna stvar što ćemo imati podršku domaćih navijača, tako da vjerujem da ćemo pobijediti i pružiti zadovoljstvo navijačima, ali i sebi."

Zrinjski je u prošlom kolu poražen od Borca rezultatom 2:1, a prije nekoliko dana je i eliminisan iz Kupa BiH. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nije bilo lijepo ispasti, ali to je dio sporta. Raduje me jedna stvar iz koje ćemo samo izaći jači, a to je podrška navijača koju smo imali poslije ispadanja. Borac je već zaboravljen i okrećemo se narednim utakmicama i novim izazovima", riječi su Šćepanovića.

Zrinjski će u duelu sa Radnikom biti znatno oslabljen, obzirom da zbog kartona neće moći nastupiti najbolji strijelac kluba Jasmin Mešanović. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.