Šćepanović se želi vratiti u Premijer ligu BiH

Završio epizodu u Obrenovcu

Šćepanović se želi vratiti u Premijer ligu BiH

Vučina Šćepanović završio je šestomjesečni angažman u Radničkom iz Obrenovca. 

Nekadašnji prvotimac Slavije, Zrinjskog i Sarajeva je napustio srbijanski klub i kao slobodan igrač je u potrazi za novom destinacijom, a kako stvari stoje, ponovo će se vratiti na premijerligaške terene.

"Završio sam epizodu u Obrenovcu i, iskren da budem, volio bih se vratiti u Premijer ligu BiH. Imam kontakte sa nekoliko klubova i vjerujem da ću na kraju donijeti ispravnu odluku", kazao nam je iskusni Šćepanović. 

Šćepanović (34), koji je po vokaciji vezni fudbaler, odigrao je u prošlosti 157 utakmica u elitnom bh. rangu. Bio je standardan igrač u gotovo svakom klubu, a sa Zrinjskim je prošle sezone osvojio i šampionsku titulu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim u BiH, još je nastupao za Makedoniju Gjorče Petrov, Hajduk iz Kule, Smederevo te ukrajinski Kryvbas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi