Schalke nudi novi i bogatiji ugovor Kolašincu
FOTO: EPA

Žele ga zadržati u klubu

Schalke nudi novi i bogatiji ugovor Kolašincu

Ove sezone bh. reprezentativac Sead Kolašinac igra u odličnoj formi za Schalke.

Kolašinac je u posljednjoj utakmici bio jedan od zaslužnijih što je Schalke osvojio bod na gostovanju kod Borussije, a obzirom da mu ugovor ističe na kraju sezone, sve je veći broj klubova koji će pokušati da ga angažuje.

Mediji sa Otoka su objavili da će za  Kolašinca boriti West Ham, Chelsea i Liverpool, ali nije isključena ni opcija da boravak u Gelsenkirchenu produži. Navodno je Schalke spremio ugovor do 2021. godine sa većim primanjima. 

"Sead je naše dijete i voljeli bismo ga zadržati u Schalkeu", jasan je direktor kluba Christian Heidel. 

Podsjetimo da je Kolašinac (23) u Schalke stigao 2011. godine nakon što je prethodno bio u omladinskim pogonima Stuttgarta, Hoffenheima i Karlsruhea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi