Schmeichel: Bili smo u utakmici dok sudija nije odlučio da sebe učini herojem

Golman Leicestera

Schmeichel: Bili smo u utakmici dok sudija nije odlučio da sebe učini herojem

E. Škorić

Golman Leicestera Kasper Schmeichel kao jednog od krivaca za poraz od Liverpoola vidio je glavnog sudiju.

U derbiju kola sinoć je Liverpool na King Poweru deklasirao Leicester s 4:0 i napravio još jedan veliki korak u borbi za titulu. Iako je njegov tim teško poražen i na kraju sasvim zasluženo, Schmeichel je alibi tražio u sudijama.

"Bili smo u igri sve dok sudija nije odlučio da sebe učini herojem meča", rekao je Danac.

Nakon 19 kola Liverpool već ima 13 bodova prednosti u odnosu na Leicester i po mnogima je jučerašnji meč na King Poweru odlučio novog šampiona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naredni mečevi se igraju već za dva dana. Liverpool će na Anfieldu ugostiti Wolverhampton, a Leicester gostuje West Hamu.

Top Komentari

seyof1
salu na stranu sudija jest pogrijesio nije dobro izbrojao igrace crvenih je bilo bar 25 a plavih 4 ili 5 na terenu a nije vidio ccccc ;-)
4 0
seyof1
Znam ja da ste bili u utakmici samo ne znam u kojoj.... ;-)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi