Schmeichel "osuo" paljbu po Guardioli

Pošteno mu se nagovorio

Schmeichel "osuo" paljbu po Guardioli

Endin Čaušević

Ovog vikenda na Old Traffordu igra se gradski derbi između Manchester Uniteda i Manchester Cityja.

Navijači u Engleskoj s nerstrpljenjem očekuju ovaj meč jer će to biti okršaj dvije najskuplje ekipe na svijetu. Svoj osvrt na ovaj meč dao je i legendarni golman Uniteda, Peter Schmeichel. 

Posebno je govorio o menadžeru Cityja, Pepu Guardioli. Engleski mediji iznenađeni su riječima nekadašnjeg golmana koji je "osuo" paljbu po španskom stručnjaku.

"On je od Bayerna napravio dosadan tim i nije imao nekih naročitih uspjeha. Što se tiče Barcelone on je tu imao više sreće nego znanja. S onom ekipom bi svaki trener osvojio titulu. Sada je došao u tim u kojem će pokazati kakav je trener", rekao je Schmeichel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi