Cityjeve mete potpisale čudan ugovor: Ne mogu igrati za Pepa
Foto: EPA

Dybala i Bonucci ne mogu u City

Cityjeve mete potpisale čudan ugovor: Ne mogu igrati za Pepa

Midhat Šljivak

Paolo Dybala i Leonardo Bonucci uskoro će produžiti ugovore s Juventusom.

Rukovodstvo Stare dame je sa neizostavnim članovima prvog tima odlučilo da produži saradnju, a dobili su i interesantnu klauzulu u ugovorima.

Poznato je da je Pep Guardiola želio u Cityju vidjeti prije svega Leonarda Bonuccija, ali ponude ovog kluba su lagano odbijene u Torinu.

Također, u interesu španskog stručnjaka je bio i Paolo Dybala, no za njega službene ponude nije bilo, ali neće biti ni u budućnosti zbog čudne klauzule.

Ova fudbalera su dobila anti-Guardiola ugovore i oni neće moći da odu u klubove koje vodi Pep.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U posljednje vrijeme svjedoci smo raznih klauzula, a ova je jedna od najčudnijih ikad.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi