Scholes ili Gerrard: Scholes ima tipičan odgovor

Hvalio legendu Liverpoola, ali...

Scholes ili Gerrard: Scholes ima tipičan odgovor

Nekadašnji engleski reprezentativci Paul Scholes i Steven Gerrard važe za ponajbolje veznjake u posljednjih 20-ak godina.

Gerrard je prije nekoliko dana objavio kraj profesionalne karijere nakon 17 godina, a priliku da ga pohvali iskoristio je i njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Engleske Paul Scholes.

"On je definitivno jedan od najboljih. Veoma snažan fudbaler. Mogao je trčati od šesnaesterca do šesnaesterca, postizati pobjedničke golove itd. On je fantastičan igrač i mislim da bi mu trebali čestitati", rekao je Scholes.

U studiju je bio i nekadašnji napadač Liverpoola i Manchester Uniteda Michael Owen kojem je postavljeno pitanje 'Ko je bolji, Scholes ili Gerrard', a Scholes se ubacio kazavši 'Pfff, nema dilema'.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi