Scolari se tješi: Makar nismo izgubili kao Real

Nakon poraza od Barcelone

Scolari se tješi: Makar nismo izgubili kao Real

Edmir Škorić

Luis Felipe Scolari, trener Guangzhou Evergrandea, nije pretjerano razočaran zbog proaza od Barcelone.

Kineski klub je jutros poražen s 3:0 od Barcelone u polufinalu Svjetskog prvenstva. Scolari ističe kako je to čak i dobro, obzirom ko je bio rival njegovoj ekipi.

"Izgubili smo 3:0, ali neki drugi veliki klubovi su još gore prošli. Barem nismo primili četiri gola kao Real", kazao je brazilski stručnjak, dodavši još:

"Ponosan sam na moje igrače i mogu im samo čestitati. Igrali su na visokom nivou, svakim danom su sve bolji i sada imamo šansu da završimo kao treći, što bi bilo veliki uspjeh za naš klub. Ipak smo danas izgubili od najboljeg svijeta".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Guangzhou će se za treće mjesto boriti protiv Hiroshime, koja je poražena od River Platea u prvom polufinalu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.