Navijači Manchester Uniteda ne mogu da vjeruju kakva zvijer je postao McTominay

Ne izlazi iz teretane

Navijači Manchester Uniteda ne mogu da vjeruju kakva zvijer je postao McTominay

E. Čaušević

Mnogi fudbaleri Manchester Uniteda ovog ljeta će morati poboljšati svoju formu ukoliko žele da ostanu u klubu.

Erik ten Hag je poručio da će iskoristiti pripreme da pruži priliku svim fudbalerima, a oni koji ne ispune očekivanja će sigurno biti na transfer listi.

To važi i za škotskog defanzivca Scotta McTominayja koji prošle sezone nije baš briljirao iako je bio poprilično standardan.

Već se špekuliše da United želi prodati ovog 25-godišnjaka, ali je on odlučan da se dokaže Ten Hagu na početku priprema i pokaže da zaslužuje i dalje da nosi dres Manchester Uniteda.

Zbog toga McTominay skoro cijeli odmor najviše vremena provodi u teretani kako bi bio što spremniji za početak priprema.

Veznjak Uniteda je na Instagramu šokirao fanove kada je pokazao kakvu transformaciju je napravio, te kako sada izgleda. Trening u teretani je itekako dao rezultat, a to fotografija koju je McTominay objavio najbolje pokazuje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image credit: scottmctominay/Instagram

Image credit: scottmctominay/Instagram

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Evo zasto sam na onom postu rekao da i McT zasluzuje kapitensku traku... dugo je u klubu, dosao je iz akademije koliko znam... dobar je igrac, ne toliko dobar, a i kapiten treba biti agresivniji igrac, a ne neki kloc kao Maguire
0 3
Bronson94
Za sta se priprema, za skotskog mistera ljeta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi