Salihamidžić sprema transfer koji će uzdrmati fudbalski svijet kao nikad

Ronaldo na meti Bavaraca

Salihamidžić sprema transfer koji će uzdrmati fudbalski svijet kao nikad

E. Čaušević

Bayern je prije nekoliko dana ozvaničio dolazak Sadija Manea, ali čini se da je ljetni prelazni rok za njih tek počeo.

Bavarci su napravili odličan posao dovođenjem Manea koji je nakon šest sezona odlučio da napusti Liverpool. Mane je u Minhen stigao za oko 35 miliona eura što je još jedan sjajan posao Hasana Salihamidžića.

Međutim, mediji u Njemačkoj pišu da bi Salihamidžić još jednom mogao itekako uzdrmati fudbalsku javnost jer navodno sprema transfer za pamćenje.

Bayern će vjerovatno pustiti Roberta Lewandowskog da napusti klub i karijeru nastavi u dresu Barcelone, te je jasno da njemački klub mora dovesti dostoju zamjenu za poljskog napadača.

Kako je jutros objavio Kicker prvi na meti Bayerna nalazi se Cristiano Ronaldo. Portugalac nije baš zadovoljan situacijom u Manchester Unitedu i već odavno se špekuliše da bi mogao napustiti klub.

Ronaldo želi da igra u klubu koji se takmiči u Ligi prvaka, a povezivao se ranije s transferom u PSG. Međutim, Bayern je pokazao veliki interes za Ronalda i spreman je da mu ponudi dvogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ukoliko United pristane na prodaju ovog igrača mogao bi inkasirati oko 15 miliona eura. Ovaj 37-godišnjak s Crvenim đavolima ima ugovor do ljeta naredne godine.

Ronaldo je u prošloj sezoni bio daleko najbolji igrač Manchester Uniteda i na 39 utakmica u svim takmičenjima uspio je postići 24 gola i dodati još tri asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

isko87
Nebi me iznenadilo da i za Dzeku kazete prelazi u Bajern
4 1
Sloboda
patka
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi