Sead Hajrović pronašao novi klub

Bivši mladi bh. reprezentativac

Sead Hajrović pronašao novi klub

Bivši mladi bh. reprezentativac Sead Hajrović pronašao je novi klub nakon što je napustio Winterthur. 

Hajroviću je po isteku sezone u švicarskoj Challenge ligi istekao ugovor sa Winterthurom i kao slobodan igrač dobio je nekoliko konkretnih ponuda, a iako se očekivao iskorak u karijeri, ovaj defanzivac se odlučio za Wohlen. 

Na zvaničnoj stranici ovog drugoligaša je objavljeno da je Hajrović potpisao ugovor na tri godine, a Wohlen mu je ujedno peti klub u dosadašnjoj karijeri. Prethodno je bio član Grasshoppersa, Arsenala, Barneta i Winterthura. 

Za one koji ne znaju, Sead Hajrović je mlađi Izetov brat i također je u prošlosti najprije nastupao pod zastavom Švicarske i sa tamošnjom U-17 selekcijom je 2009 godine osvojio titulu prvaka svijeta. Iz ljubavi prema domovini na kraju je odabrao BiH i za našu mladu selekciju je upisao osam nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi