Sead Kajtaz opet u FK Velež?

U novoj ulozi

Sead Kajtaz opet u FK Velež? · Saznajemo

A. Čaušević

FK Velež nastavlja sa rekonstrukcijom u svim klupskim segmentima, kako u sportskom tako i u administrativnom. Tako bi se u mostarski klub mogao vratiti i Sead Kajtaz, sada na novoj poziciji.

Nova vodeća struktura je počela nedavno sa radom u FK Velež, između ostalog imenovini su novi direktor kluba Sanjin Alagić, dok je sa šefa stručnog štaba postavljen Nedim Jusufbegović.

Angažman bi mogao dobiti Sead Kajtaz, svojevremeno jedan od najboljih igrača u zlatno doba mostarskih Crvenih 80-ih godina prošlog stoljeća.

Nezvanično, Kajtaz bi mogao biti angažovan na poziciju klupskog predstavnika koju je do sada obnašao Veselin Đurasović.

Povratak Kajtaza u Velež mogao se naslutiti njegovim pojavljivanjem na sjednici Skupštine kada je imenovan novi Upravni odbor na čelu sa Senadom Keveljom, ali svakako da treba sačekati službene informacije po ovom pitanju. 

Što se tiče Đurasovića koji je do sada obnašao funkciju klupskog predstavnika njemu će biti produžen ugovor i imat će druge radne obaveze.

Oglasi

"Radi tačnog i istinitog informisanja javnosti, naših navijača i simpatizera Upravni odbor Fudbalskog Velež saopštava da Veselin Đurasović ostaje u FK Velež.

Naime, Đurasovićev Ugovor kojeg je sastavila Uprava u prethodnom sazivu ističe 31.12. 2022. godine i novi Upravni odbor će Đurasoviću, kao legendarnom i zaslužnom bivšem igraču, ponuditi novi Ugovor o djelu kojim će biti preraspoređen da obavlja svoje zadatke u klubu.

Na poziciju službenog predstavnika kluba bit će imenovan također legendarni i poznati bivši Veležov fudbaler", saopšteno je iz FK Velež.

Kada su u pitanju promjene u igračkom kadru tu još uvijek nema pomaka, ali za očekivati je sigurno da se po tom pitanju uradi nešto do prozivke.

Inače, tačan termin prozivke još uvijek nije poznat, a očekuje se da mostarski Crveni motore za proljetni dio upale sredinom januara 2023. godine.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Zadnji put vidjen trijezan 2 godine prije rata
4 2
plemic
bolje i sejo pijan, nego dosadašnji levati trijezni.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi