9

Komentari (9)

opasni_medo
Ja bih vas zamolio ako može kompilacija akcija Arsenala dok su bili u TOP 4, TOP 6, TOP 13, TOP15 sa i bez domaćih trofeja , i kompilaciju komentara Gazije TOPČINE bez mozga jer ga nikada nije imao, niti ima šanse osvojiti ga.
Ga_Zi_JA
Zamolio bih vas da prvo BUKVAR SAVLADATE..ali mozete i nakon ZIMSKOG SNA.
opasni_medo
Smiješan si, dijeliš lekcije o bosanskom jeziku a i za to si TOP (eng. CANNON). Reci TOPČINO šta misliš da nije pravilno napisano ili izrečeno u mom komentaru? Pa da prodiskutujemo malo...
Edo90
Ako zelis biti dobra osoba, a meni se cini da to zelis ne moj da vridzeas ljude. Ok pisess za klub, provociras. Al ne moras ljude da vrijedzas.
opasni_medo
@Edo90 Ne shvataš fol Edo, uvrede koje koristim su iste one uvrede koje TOPČINA koristi u raspravama sa komentatorima koji mu se ne sviđaju. Kao bumerang mu ih vraćam u ilce. Istina, ja sam mu dao nadimak TOPČINA jer stalno spominje TOP ovaj TOP onaj. Dao sam mu nadimak Gazija Lovac, ko duže prati TOPČINU zna o čemu pričam. TOPČINA s visoka docira o pravopisu i gramatici bosanskog jezika, a ja mu neprestano dokazujem da je nepismena dvozuba TOPČINA. Nema ovo veze sa ikakvim klubom, samo se, kao dobra osoba, trudim nepismenu TOPČINU smjestiti gdje mu je mjesto. Pozdrav.
Edo90
Ma Medo oko nekih ljudi se ne vrijedi natezat. Ne mislim lose ja ni o Gaziji. Al bez razloga okolo provocira narod.
Ga_Zi_JA
Ako nije problem, moze li KOMPILACIJA 56SENALOVIH EVROPSKIH TROFEJA sa Se'om i BEZ...Zbog druga trazim..!
SakeArsenal
@Ga_Zi_JA Kakvih evropskih trofeja kad ih nemamo? To valjda znaš...
Ga_Zi_JA
Znam JA, ali drug TRAZI..drago mi je da si sada shvatio da 56SENAL NIJE VELIKAN(bez uvrede, to je istina)..potvrdio si svojim komentarom..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.