Kolašinca po povratku u Arsenal dočekao hladan tuš

Igrao standardno za reprezentaciju

Kolašinca po povratku u Arsenal dočekao hladan tuš

A. Čaušević

Sead Kolašinac je u oktobarskom ciklusu odigrao dva vrlo dobra meča za reprezentaciju BiH.

Zmajevi su osvojili četiri boda na gostovanjima u Kazahstanu (0:2) i Ukrajini (1:1), a Kolašinac je bio neizostavan član u selekciji Ivayla Peteva.

Po povratku klupskim obavezama iskusnog defanzivca je dočekao hladan tuš. Arsenal je na stadionu Emirates dočekao Crystal Palace, a bh. reprezentativca nema ni u protokolu.

Iz Arsenala su ranije saopštili kako svi igrači koji su se vratili sa reperezentativnog okupuljanja nemaju značajnih problema te da su spremni za utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, uoči susreta trener Mikel Arteta uopšte nije uvrstio 28-godišnjaka na listu igrača na koje računa. Vjerovatni razlog je tehnička odluka.

Inače, Kolašinac je u dosadašnjem dijelu sezone skupio svega dva nastupa. U Premiershipu je igrao u debaklu protiv Manchester Citjya (5:0), dok većinu mečeva uopšte nije ni bio u protokolu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

celikze
to Arsenal ima neke super zvijezde koje su bolje od Seje…nije ni Sejo top igrac ali i ovi u Arsenalu nista nisu ni bolji ni losiji od njega….
16 0
E.Car
Seo čuvaj se ti za reprezentaciju a supcima iz Arsenala uzimaj pare. Iduće godine na SP i ideš u bolji klub!!!
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi