Arsenal postavio cijenu za Kolašinca
Foto - EPA

Žele ga prodati, ali pregovara se i o raskidu saradnje

Arsenal postavio cijenu za Kolašinca

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (28) nije u planovima menadžera Arsenala Mikela Artete za novu sezonu.

Menadžer Topnika ima popunjenu poziciju lijevog beka i 28-godišnji bh. fudbaler neće dobiti pravu šansu u dresu londonskog tima u novoj sezoni.

Klub sa Emiratesa uveliko sa predstavnicima Seada Kolašinca razgovara o raskidu saradnje, ali glavni cilj kluba je njegova prodaja.

Daily Express tvrdi da je rukovodstvo Arsenala već postavilo cijenu za njegove usluge. Traže šest miliona funti, ali prethodni izvještaji iz Engleske tvrdili su da su za njega spremni prihvatiti i oko tri miliona.

Kolašinac želi ići iz kluba. Nema namjeru provesti još jednu sezonu na tribinama i on već određeno vrijeme pregovara o raskidu ugovora.

Oglasi

Ako to uspije dogovoriti moći će kao slobodan igrač napustiti klub, ali zasad londonski tim ima namjeru da ga proda i da barem nešto zaradi na bh. fudbaleru.

Kolašinac je član Arsenala postao 2017. godine. Za Topnike je odigrao 113 utakmica i postigao je pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Proteklu polusezonu proveo je na posudbi u Schalkeu. Međutim, njemački tim zbog finansijskih problema nije mogao da ga otkupi i Sead se vratio u London.

Po svemu sudeći tamo neće ostati još dugo, a vidjet ćemo gdje će na kraju nastaviti karijeru.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zmaj19
Pa nece niko da placa nekoga ko je 364 dana u gidini povrijedjen... Bosanski tenk. Ma nisi ti ni Bosanska kokos
3 8
GangEvil877777
E moj sejo najveca greska zivota ti je bila u arsenal otic,ali i dalje si moj najjaci bek reprezentacije,najjaci si pa makar u 3 ligi azerbejdzana igrao
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi