Izgleda da je Kolašinac ugledao svjetlo u Arsenalu, bio je fantastičan

Sjajna izdanje protiv Leeds Uniteda

Izgleda da je Kolašinac ugledao svjetlo u Arsenalu, bio je fantastičan

A. Čaušević

Arsenal je izborio plasman u četvrtfinale Carabao Cupa nakon što je sa 2:0 pobijedio Leeds Uniteda.

Topnici su tokom cijelog mečga bili bolji protivnik. Odigrali su vrlo dobar meč i na kraju su slavili zasluženu pobjedu.

Domaćin je golove postigao u drugom poluvremenu. U 55. minuti zabio je Chambers neposredno poslije ulaska u igru.

U69. minuti pogodio Nketiah nakon što je spretno ugurao loptu u mrežu. Gol pogledajte ovdje.

Arsenal je i u prvom poluvremenu mogao doći do vodstvo, ali večeras odlični Sead Kolašinac u dva navrata nije uspio pronaći put do mreže.

Iako nije zabio gol, moglo bi se reći da je Kolašinac konačno pronašao svjetlo u Arsenalu nakon što u posljednja dva mjeseca nije odigrao ni minut za tvoj tim.

Ipak, večerašnjim odličnim izdanjem prvo na poziciji lijevog beka, a u finišu i štopera pokazao je da se nalazi u takmičarskoj formi što je itekako važna vijest za selektora Ivayla Peteve pred ključne utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Inače, računajući sva takmičenja Kolašincu je ovo bio tek treći klupski nastup u ovoj sezoni, dok je za reprezentaciju BiH igrao na sve četiri takmičarske utakmice. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Secerko
Sejo odigrao solidno, jedna greskica, nista strasno. Trebace nam iduci mjesec spreman aBd. PS Dr.Gazija sipu tuki!
20 1
DR.Gazija.
LAZNA NADA OPET PRORADILA, 1/2 finale ovog kupa PLAFON, onda ide FOKUS NA 9-to mjesto i tuca sa Brightonom, Wolvesom, Newcastleom i ostalim njim slicnim..koja su Vasa ocekivanja za LODONSKU NEJAC u kupu i prvenstvu?
2 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti