Katastrofalna igra Kolašinca protiv Milana: Bh. reprezentativac 'ne postoji' na terenu

Krivac za golove

Katastrofalna igra Kolašinca protiv Milana: Bh. reprezentativac 'ne postoji' na terenu

E. Škorić

Marseille i Milan u ovim momentima igraju prijateljsku utakmicu na stadionu Veledrome.

Marseille je ugostio prvaka Italije i, iako su i jedni i drugi još uvijek daleko od one prave takmičarske forme, čini se da je u boljoj tim Milana, koji općenito pruža dobre partije ovog ljeta u prirpremnom periodu.

Nakon nepunih pola sata duela u Marseilleu, Milan je vodio s 2:0. Prvi gol postigao je Messias u 12. minuti na dodavanje Brahima Diaza, da bi u 28. minuti Messias s desne strane uposlio Oliviera Girouda, koji je povisio na 2:0.

Ono što je evidentno je da je kod oba gola krivac Sead Kolašinac. Bh. reprezentativac je isuviše lako ispao u oba navrata, te se zaista nije proslavio u duelu sa velikanom iz Milana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Novi trener francuskog tima Igor Tudor ne može biti zadovoljan nastupom Kolašinca, a našeg reprezentativca posebno treba da brine dolazak Portugalca Nuna Tavaresa iz Arsenala, koji bi vrlo lako mogao biti prva opcija na poziciji lijevog bočnog.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...nije kriv ni za jedan gol,o cemu vi pricate?
5 3
Halland
Tudor ce svojim neznanjem ugušiti Seada,mislim da je Kološinac jedan od najbolji bekova europe al jednostavno igra u lošem timu
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi