Ibrahimović: Ako se penzionišem onda će fudbal umrijeti

Izjava u njegovom stilu

Ibrahimović: Ako se penzionišem onda će fudbal umrijeti

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nedavno je produžio svoj ugovor s Milanom.

Iako će uskoro Ibrahimović proslaviti svoj 31. rođendan još uvijek nema namjeru da se penzioniše jer vjeruje da može igrati na vrhunskom nivou i dalje.

Ibrahimović će zbog povrede koljena vjerovatno propustiti prvi dio sezone, ali je poručio da mu to ne pada teško jer će sigurno biti od velike pomoći Rossonerima kada se vrati na teren.

Zanimljivo da je Ibrahimović odgovarao na pitanja navijača na Instagramu, a jedan od njih pitao ga je da li razmišlja o završetku karijere, a Ibra mu je odgovorio u svom stilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nikad! Ako se penzionišem onda će fudbal umrijeti", poručio je kratko Ibrahimović.

Ibrahimović je već počeo proces oporavka od povrede koljena koje je operisao prije skoro dva mjeseca. Očekuje se da će se na teren vratiti tek početkom 2023. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

isko87
Nekazem da nisi igracina.Jesi i to kakva igracina,al brate pretjerujes sa izjavama nisi bog ako si jedan od najboljih.Tskve izjave kao da imas nekih 12 13 godina.msm strasno
6 1
King_Kenny
...tebi je Guardiola pokazao gdje ti je mjesto.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi