Navijači Marseillea sanjat će 90. minut i Seada Kolašinca

Reprezentativac BiH nije imao sreće

Navijači Marseillea sanjat će 90. minut i Seada Kolašinca

E. Škorić

Marseille je ostao bez osmine finala Lige prvaka, pošto je pred svojim navijačima odigrao samo 1:1 s Tottenhamom.

Marseilleu je za nokaut fazu Lige prvaka bila neophodna pobjeda protiv jakog Tottenhama, ali gosti iz sjevernog Londona uspjeli su da ostanu neporaženi i sa Eintracht Frankfurtom idu dalje.

Marseilleu zahvaljujući porazu Sportinga za utjehu ostaje nastavak takmičenja u Evropskoj ligi, a Lisabonci su svoj evropski put večeras okončali.

Marseille je u završnici prvog dijela poveo golom Mbembe, ali Tottenham brzo u nastavku stiže do 1:1, pošto je Legnlet zabio u 54. minuti.

U nastavku otvoren meč, Marseille je krenuo po sve ili ništa, a u 90. minuti zicer ne koristi Sead Kolašinac, koji je s nekoliko metara glavom pucao pored gola.

Ovaj promašaj Kolašinca teško će zaboraviti najvatreniji navijači Marseillea, a i sam reprezentativac BiH, koji je u 73. minuti uveden u igru umjesto Gigota.

Uslijedila je kazna, pošto je Hojbjerg u 95. minuti donio Tottenhamu preokret na kraju i pobjedu čak i za prvo mjesto.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Promo

Top Komentari

Galacticosi
Dešava se
4 0
Mostarac94
3 napadaca im citavu tekmu ne znaju opalit na gol, krilo im daje prvi gol, i sad bi Kolosinac trebao bit tragicar hahah
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi